Mahe Šokolaadi fondant koogisegu, gluteenivaba 240g
6.99 €
- Kirjeldus
- Lisainfo
Kirjeldus
KOOSTISOSAD:
tumeda šokolaadi tilgad* (62%) (kakaomass*, roosuhkur*, kakaovõi*, emulgaator: letsitiinid (SOJAst*), kookossuhkur*, riisijahu*, tapiokijahu*, Himaalaja sool.(* sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
Võimaldab valmistada vaid 15 minutiga taevaliku, 5-tärnise, rikkaliku šokolaadigamagustoidu.
VALMISTAMISMEETOD
1. Kuumuta ahi 220℃ ülevalt-alt 2.
Pane 100 grammi väikesesse potti VÕI (pool pulka) ja kuumuta madalal võimsusel kuni täieliku sulamiseni
3. Peale sulatamist tõsta põletilt, vala paki sisu sisse ja sega köögivispliga jõuliselt, kuni kogu šokolaad on sulanud
4. Lisa 3 muna šokolaadimassile ja klopi korralikult läbi – vispli või elektrimikseri abil
5. Määri vormid võiga ja vala valmis segu – kuni 3/4 vormide kõrgusest
6.Pange 10 minutiks eelsoojendatud ahju. 10 minuti pärast peaksid ülaosa ja küljed olema seatud ning keskosa peaks olema vedel.
7. Eemaldage ahjust, oodake 1-2 minutit, et see veidi jahtuks, ja tõmmake see õrnalt noaga ringi, asetage see taldrikule
8. Serveerige soojalt, tuhksuhkruga üle puistatud, vaarikate või kulbiga vaniljejäätisest.
TOITEVÄÄRTUS 100 g kohta
Energiasisaldus: 1736 kJ / 417 kcal
Rasvad: 29 g sh
küllastunud rasvhapped: 18 g
Süsivesikud: 30 g
sh suhkrud: 21 g
Kiudained: 3,5 g
Valgud: 6,8 g
Sool: 0,3 g
SÄILITAMISE TINGIMUSED
Hoida kuivas ja jahedas.
Lisainfo
Eritooted | |
---|---|
Tooted |