Läätsekrõpsud rohelise sibulaga on tervislik ja toitev alternatiiv klassikalistele kartulikrõpsudele.
Krõbedad snäkid on valmistatud läätsedest ilma kahjulike toidulisanditeta.
Need ei sisalda naatriumglutamaati ning omapärane maitse saavutatakse tänu hoolikalt valitud vürtside ja aromaatse sibula koostisele. Läätsekrõpsud on praetud kvaliteetses rapsiõlis ning tänu väga kõrgele valgu- ja kiudainesisaldusele annavad need kauakestva küllastustunde. Maitsvaid hõrgutisi saab igale poole kaasa võtta. Neid saab kasutada nii tervisliku vahepalana reisil kui ka toidukordade vahel näksimiseks.
Koostis : Läätsejahu 48%, maisijahu, rapsiõli, riisijahu, tärklis, sibulapulber 2,6%, sool, maitseained, suhkur, maitseained, petersellipulber, happesuse regulaator: piimhape.
Energiaväärtus 100 G/ML kohta (KCAL) |
458 |
Energiaväärtus 100 G/ML kohta (KJ) |
1922. aasta |
Rasv 100 g/ml kohta (vastavalt) |
18 |
Küllastunud happed 100 g/ml kohta (vastavalt) |
1.3 |
Süsivesikud 100 g/ml kohta (vastavalt) |
58 |
Suhkrud 100 g/ml kohta (vastavalt) |
2.9 |
Valk 100 g/ml kohta (by) |
14 |
Sool 100 g/ml kohta (vastavalt) |
2.5 |
Kiudained 100 g/ml kohta (vastavalt) |
4 |