Kaerarullid küpsetussegu – gluteenivaba 350g- BAUCK HOF

-10%
4015637015224

Kaerarullid küpsetussegu – gluteenivaba 350g- BAUCK HOF

0 out of 5

4.13 

  • Segu gluteenivabade kaerahelberullide küpsetamiseks
  • Nautige värsket kiudaineterikast täisteraleiba
  • Valmis umbes 45 minutiga!
  • Toode on sertifitseeritud gluteenivaba
  • Sertifitseeritud mahetoode
Saadavus: Laos

Kirjeldus

  • Segu gluteenivabade kaerahelberullide küpsetamiseks
  • Nautige värsket kiudaineterikast täisteraleiba
  • Valmis umbes 45 minutiga!
  • Toode on sertifitseeritud gluteenivaba
  • Sertifitseeritud mahetoode
Koostis:

gluteenivabad täistera kaerahelbed** 74%, gluteenivabad täistera kaerahelbed* 10%, kuldsed linaseemned*, jahvatatud psülliumi kestad*, gluteenivabad kaerakliid** 2%, kivisool (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa, **biodünaamilise põllumajanduse koostisained)

100 g toiteväärtus:

Energeetiline väärtus 1552 kJ /369 kcal
Rasvad 8,7 g
sh küllastunud rasvhapped 1,3 g
Süsivesikud 52 g
sh suhkrud 0,9 g
Kiudained 13 g
Valgud 14 g
Sool 1,8 g

Soovitatav salvestusruum:

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Allergeenide teave:

Võib sisaldada soja, pähkleid, seesamiseemneid, sinepit ja lupiini.

Valmistamismeetod:

Vaja läheb 350 g saiasegu ja 400 ml vett (leige).
Kuumuta ahi 220 kraadini Celsiuse järgi ülevalt-alt kuumutamise funktsiooniga. Sega kukli segu 400 ml veega. Jäta tainas 5 minutiks paisuma. Jaga tainas märgade kätega kaheksaks võrdseks osaks, vormi pallid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru taignatükid lamedaks nii, et need oleksid umbes 2 cm kõrgused. Aseta rullid (ilma kerkimisajata) keskmisele tasemele eelkuumutatud ahju.
Umbes 35 minuti pärast võta ahjust välja ja lase täielikult jahtuda.

Lisainfo

Bränd

Eritooted

,

Tooted

,