Kaerarullid küpsetussegu – gluteenivaba 350g- BAUCK HOF
4.13 €
- Segu gluteenivabade kaerahelberullide küpsetamiseks
- Nautige värsket kiudaineterikast täisteraleiba
- Valmis umbes 45 minutiga!
- Toode on sertifitseeritud gluteenivaba
- Sertifitseeritud mahetoode
- Kirjeldus
- Lisainfo
Kirjeldus
- Segu gluteenivabade kaerahelberullide küpsetamiseks
- Nautige värsket kiudaineterikast täisteraleiba
- Valmis umbes 45 minutiga!
- Toode on sertifitseeritud gluteenivaba
- Sertifitseeritud mahetoode
gluteenivabad täistera kaerahelbed** 74%, gluteenivabad täistera kaerahelbed* 10%, kuldsed linaseemned*, jahvatatud psülliumi kestad*, gluteenivabad kaerakliid** 2%, kivisool (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa, **biodünaamilise põllumajanduse koostisained)
Energeetiline väärtus 1552 kJ /369 kcal
Rasvad 8,7 g
sh küllastunud rasvhapped 1,3 g
Süsivesikud 52 g
sh suhkrud 0,9 g
Kiudained 13 g
Valgud 14 g
Sool 1,8 g
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Võib sisaldada soja, pähkleid, seesamiseemneid, sinepit ja lupiini.
Vaja läheb 350 g saiasegu ja 400 ml vett (leige).
Kuumuta ahi 220 kraadini Celsiuse järgi ülevalt-alt kuumutamise funktsiooniga. Sega kukli segu 400 ml veega. Jäta tainas 5 minutiks paisuma. Jaga tainas märgade kätega kaheksaks võrdseks osaks, vormi pallid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru taignatükid lamedaks nii, et need oleksid umbes 2 cm kõrgused. Aseta rullid (ilma kerkimisajata) keskmisele tasemele eelkuumutatud ahju.
Umbes 35 minuti pärast võta ahjust välja ja lase täielikult jahtuda.
Lisainfo
Bränd | |
---|---|
Eritooted | |
Tooted |