Juustukoogisegu, gluteenivaba Bauck Hof 350g
4.99 €
- Gluteenivaba browniesegu maitsva juustukoogikreemiga
- Mahlase šokolaadise sisuga magustoit valmib kerge vaevaga
- Kontrollitud mahetoode
- Kirjeldus
- Lisainfo
Kirjeldus
KOOSTISOSAD
peedisuhkur*, maisitärklis*, riisijahu*, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber* 8%, tumeda šokolaadi helbed* 6% (toor-roosuhkur*, kakaomass*, kakaovõi*, emulgaator: päevalille letsitiin* *)) , paksendaja: jaanikaunapuu*, kivisool, vanill*. (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Gluteenivaba brownie küpsetussegu juustukoogikreemiga.
Pakis on 300 g segu brownie taigna jaoks, 50 g segu juustukoogikreemi jaoks.
VALMISTAMISVIIS
Koogi klassikalise versiooni valmistamiseks läheb vaja:
– 125 g pehmet võid
– 1 muna
– 100 ml piima
Kreemi klassikalise versiooni valmistamiseks vajate:
– 250 g lahjat kodujuustu
– 1 muna.
1. Kuumuta ahi ülemise/alumise kuumutusfunktsiooniga 180°C-ni ja vooderda koogivormi (läbimõõt 25 cm) põhi küpsetuspaberiga.
2. Pane brownie segu kaussi ja sega või, muna ja piimaga. Teises kausis sega juustukoogi kooresegu madala rasvasisaldusega toorjuustu ja munaga.
3. Vala brownie taigen vetruvasse vormi ja aja ühtlaselt laiali. Seejärel määri supilusika abil peale juustukoogikreem.
4. Küpsetusaeg on keskmisel siinil 40 minutit.
5. Lase enne söömist korralikult jahtuda.
Tordi veganversiooni valmistamiseks läheb vaja:
– 100 g margariini,
– 100 ml taimset jooki.
Kreemi veganversiooni valmistamiseks vajate:
– 150 g vegan alternatiivi toorjuustule,
– 150 g vegan alternatiivi kodujuustule.
1. Kuumuta ahi ülemise/alumise kuumutusfunktsiooniga 180°C-ni ja vooderda koogivormi (läbimõõt 25 cm) põhi küpsetuspaberiga.
2. Pane brownie segu kaussi ning sega margariini ja taimse joogiga. Sega ühtlaseks. Teises kausis sega juustukoogi kooresegu vegan toorjuustu alternatiiviga ja vegan toorjuustu alternatiiviga.
3. Vala brownie taigen vetruvasse vormi ja aja ühtlaselt laiali. Seejärel määri supilusika abil peale juustukoogikreem.
4. Küpsetusaeg on keskmisel siinil 40 minutit.
5. Lase enne söömist korralikult jahtuda.
MÄRKUS: Küpsetusaja pikendamine mõjutab juustukoogi brownie mahlasust.
NÕUANNE: Brownie tainas on eriti nätske, kui lisate 2 spl melassi.
TOITEVÄÄRTUS 100 g kuivsegus
Energiasisaldus – 1623 kJ/383 kcal
Rasvad – 2,9 g
millest küllastunud rasvhapped – 1,6 g
Süsivesikud – 84 g
millest suhkrud – 54 g
Kiudained – 3,7 g
Valgud – 3,7 g
Sool – 0,15 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Võib sisaldada PÄHKLID, MAAPÄHKLID, PIIMAvalke, SOJA- ja seesamiseemneid.
SOOVITATAVAD SÄILITAMISE TINGIMUSED
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Lisainfo
Bränd | |
---|---|
Tooted | |
Eritooted |