Gluteenivaba vegan muna alternatiiv – omletiks, küpsetamiseks, toiduvalmistamiseks.
4.20 €
- Kirjeldus
- Lisainfo
Kirjeldus
KOOSTISOSAD
hernejahu (46%), hernevalgu kontsentraat (18%), kikerhernejahu, taimsed kiudained (bambus), pärmiekstrakt, looduslik lõhna- ja maitseaine, Himaalaja sool, paksendajad: ksantaankummi, gellaankummi, värvaine: beetakaroteen.
KIRJELDUS
vEGGs “Omelette” on taimne, 100% looduslik alternatiiv MUNALE, tänu millele saate valmistada maitsvaid vegan munapuder, omlett, quiche, frittata ja muid munatoite. Lihtsalt segage vEGGs veega, valage kuumutatud pannile ja valmistage köögiviljapuder või lisage köögiviljad, pange ahju ja valmistage maitsev pajaroog. Kasutage vEGG-e ka pannkookide, magusate küpsetiste või pelmeenitaina koostisosana. vEGG-d on kohustuslikud igas köögis, mitte ainult veganitele ja allergikutele – neil on pikk säilivusaeg ja neid saab mugavalt kapis hoida.
VALMISTAMISMEETOD
Üks köögiviljamuna: sega hoolikalt 1 lusikatäis pulbrit, 1,5–2 lusikatäit külma vett ja 0,5 tl õli. Kasutage nagu kanamuna.
Munakuder: valmistage segu suvalisest arvust köögiviljadest. Vala segu kuumutatud, hästi määritud mittenakkuvale pannile. Prae umbes 5 minutit, õrnalt segades, keerates ja eraldades. Segage ainult aeg-ajalt.
Vegan omlett, quiche ja sarnased toidud: PIIMA ega koort pole soovitatav lisada.
TOITEVÄÄRTUS 100 g kuivsegu KOHTA
Energiaväärtus: 1350 kJ/323 kcal
Rasvad: 2,5 g
sh küllastunud rasvhapped: 0,6 g
Süsivesikud: 40 g
sh suhkrud: 2,8 g
Kiudained: 20 g
Valgud: 25 g
Sool: 2,2 g
TEAVE
Võib sisaldada SOJA ja sinepit.
Lisainfo
Bränd |
---|