Diet food, vermicelli nuudlid, konjac , gluteenivaba 300 g
2.75 €
Konjac nuudlid on looduslik toode, rikas vees lahustuvate kiudainetega, ilma rasva, suhkru, tärklise ja valguta, ilma nisu ja gluteenita, 100% taimset päritolu toode, säilib toatemperatuuril umbes aasta, sertifitseeritud JAS poolt (Japanesse Agricultural Standard ), on läbipaistev, maitsetu, imab kergesti lisaainete ja vürtside aroomi, valmib kiiresti, maitsev ja tervislik.
- Kirjeldus
- Lisainfo
Kirjeldus
KOOSTISOSAD
vesi, orgaaniline konjaci jahu 3,4%.
KIRJELDUS
Bio Diet Vermicelli peamiseks koostisosaks on Konjac Glucomannan – vees lahustuv kiudaine, mis on saadud Konjaci taime juurtest. Algselt on see pärit Aasiast ja sellest toodetud toitu nimetatakse ka Shirataki Nuudliteks või Konnyaku Nuudliteks. Selle toidu suurimad tarbijad maailmas on jaapanlased.
Konjac nuudlid on looduslik toode, rikas vees lahustuvate kiudainetega, ilma rasva, suhkru, tärklise ja valguta, ilma nisu ja gluteenita, 100% taimset päritolu toode, säilib toatemperatuuril umbes aasta, sertifitseeritud JAS poolt (Japanesse Agricultural Standard ), on läbipaistev, maitsetu, imab kergesti lisaainete ja vürtside aroomi, valmib kiiresti, maitsev ja tervislik.VALMISTAMISMEETOD
Loputage pasta põhjalikult jooksva sooja vee all. Keeda või prae 2-3 minutit. Lisa otse roale.
Bio Diet Vermicelli peamiseks koostisosaks on Konjac Glucomannan – vees lahustuv kiudaine, mis on saadud Konjaci taime juurtest. Algselt on see pärit Aasiast ja sellest toodetud toitu nimetatakse ka Shirataki Nuudliteks või Konnyaku Nuudliteks. Selle toidu suurimad tarbijad maailmas on jaapanlased.
Konjac nuudlid on looduslik toode, rikas vees lahustuvate kiudainetega, ilma rasva, suhkru, tärklise ja valguta, ilma nisu ja gluteenita, 100% taimset päritolu toode, säilib toatemperatuuril umbes aasta, sertifitseeritud JAS poolt (Japanesse Agricultural Standard ), on läbipaistev, maitsetu, imab kergesti lisaainete ja vürtside aroomi, valmib kiiresti, maitsev ja tervislik.VALMISTAMISMEETOD
Loputage pasta põhjalikult jooksva sooja vee all. Keeda või prae 2-3 minutit. Lisa otse roale.
TOITEVÄÄRTUS 100 g-S
Energiasisaldus – 30 kJ/7 kcal
Rasvad – <0,1 g
sh küllastunud rasvhapped – <0,1 g
Süsivesikud – <0,2 g
sh suhkrud – <0,1 g
Kiudained – 2,6 g
Valk – <0,1 g
Sool – <0,01 g
SÄILITAMISE SOOVITUSTINGIMUSED
Hoida temperatuuril 5 °C kuni 28 °C. Mitte hoida sügavkülmas. Pärast avamist hoidke pastat puhtas vees kuni 3 päeva.
Lisainfo
Tooted | |
---|---|
Eritooted |