Diet food, FETTUCCINE’IST nuudlid, konjac , gluteenivaba 300 g

-20%
Bio-Makaron-Shirataki-Konjac-Fettuccine_[1412]_1200

Diet food, FETTUCCINE’IST nuudlid, konjac , gluteenivaba 300 g

0 out of 5

2.23 

Konjac pasta on looduslik toode, rikas lahustuvate kiudainetega, ilma rasva, suhkru, tärklise ja valguta, ilma nisu ja gluteenita, ilma oma maitseta, imab kergesti lisaainete ja vürtside aroomi, kiirelt valmiv, maitsev ja tervislik.  Konjac nuudlid on loomulikult gluteenivabad, mis teeb neist sobiva alternatiivi gluteenitalumatusega või tsöliaakia all kannatavatele inimestele. 

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Bio konjac (shirataki) pasta Fettuccine 370 g

Dieet-nuudlite peamine koostisosa on Konnyak Glucomannan – vees lahustuv kiudaine, mis on saadud Konnyaki taime juurtest. Algselt on see pärit Aasiast ja sellest toodetud toitu nimetatakse ka: Shirataki Nuudlid või Konnyak Noodles. Selle toidu suurim tarbija maailmas on jaapanlased.  
Konjac pasta on looduslik toode, rikas lahustuvate kiudainetega, ilma rasva, suhkru, tärklise ja valguta, ilma nisu ja gluteenita, ilma oma maitseta, imab kergesti lisaainete ja vürtside aroomi, kiirelt valmiv, maitsev ja tervislik. 

Miks peaksite valima Konjaci nuudlid?

Madala kalorsusega:  Konjaci nuudlid on väga madala kalorsusega. Need on valmistatud konjaci jahust, mis on saadud konjaci taime juurtest. Need nuudlid koosnevad peamiselt veest, mille tulemuseks on väga madala kalorsusega sisaldus. Seetõttu on need suurepärane valik inimestele, kes soovivad vähendada kalorite tarbimist ja hallata kaalu.

Gluteenivaba ja sobivus erinevatele dieetidele:  Konjac nuudlid on loomulikult gluteenivabad, mis teeb neist sobiva alternatiivi gluteenitalumatusega või tsöliaakia all kannatavatele inimestele. Need on ka veganid ja neid võivad tarbida inimesed, kes järgivad taimetoitu, veganit või taimset dieeti. Lisaks on konjaci nuudlitel madal glükeemiline indeks, mis tähendab, et neil on minimaalne mõju veresuhkru tasemele.

Kaalulangetamise tugi : madala kalorsuse tõttu võivad konjaci nuudlid aidata kaalulangetusdieete või kaloripiiranguid. Neid saab kasutada traditsiooniliste nuudlite asendajana, mis on kalori- ja süsivesikuterikkad.

Mitmekülgsus ja valmistamise lihtsus:  Konjaci nuudlitel on neutraalne maitse ja need imavad endasse teiste valmistamisel kasutatud koostisosade maitsed. Tänu sellele on need mitmekülgsed ja sobivad erinevate retseptide ja köökide jaoks. Neid saab kasutada traditsiooniliste nisupõhiste nuudlite asendajana friikartulites, suppides, salatites ja muudes roogades.

Valmistamismeetod

Loputage pasta põhjalikult sooja jooksva vee all. Keeda või prae 2-3 minutit. Lisa otse roale. Hoida kuivas jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmkapis soolvees, tihedalt suletuna, maksimaalselt 3 päeva.

Teave koostise ja allergiate kohta

Koostis:

  •  puhastatud vesi (96,6%)
  • orgaaniline Konjaci jahu (3,4%)

Hoida tihedalt suletud  pakendit kuivas ja jahedas kohas. Mitte hoida sügavkülmas.

Toiteväärtused

Toiteväärtus 100 g kohta:

  • energeetiline väärtus 30 kJ / 7 kcal
  • rasvu < 0,1 g, sh küllastunud < 0,1 g
  • süsivesikud < 0,2 g, sh suhkrud < 0,1 g
  • kiudaineid 2,6 g
  • valku < 0,1 g
  • sool 0,001 g

Netokaal: 370 g

Nõrutatud netokaal: 300 g

Lisainfo

Tooted

Eritooted

, ,